Старт компании Green World во Гевгелија


Квалитет, здравје, успех... Со еден збор GREЕN WORLD. Голема успешна компанија во нашата мала Македонија. Компанија која ми ги понуди одговорите на долго поставуваните прашања. Како во ова време на негативни влијанија да го насочиме целиот наш потенцијал кон здраво поколение кое ветува подобра иднина.


Задоволство ми е што добив можност да бидам дел од Green World, компанија која со својот виден квалитет ветува многу. Успехот кој компанијата го има стекнато во краток временски период сведочи за потребата од природни суплименти. Драго ми е што со овие препарати можеме да придонесеме за намалување на бројните здравствени проблеми, а воедно да го збогатиме домашниот буџет.


Голема благодарност до господинот Ruslan Shcherbatiuk кој преку неговото предавање и лично искуство кое несебично го сподели во Гевгелија ја зголеми нашата желба за напредување. Се надевам дека заедно со GREEN WORLD ќе добиеме можност да го посетиме прекрасниот Киев со цел меѓусебно да споделиме искуства и да ги прошириме нашите хоризонти .

Достигнувањата на GREEN WORLD немаше да достигнат толкави размери без упорноста и трудот на Тони и Гордана, затоа сакам од името на целиот тим на Green World од Гевгелија искрено да им се заблагодарам.

Сигурна сум дека со заеднички напор ќе успееме да промениме барем дел од општеството во кое живееме.


Мими Стоянова, Гевгелија, Македонија

 

Размещено: 07.02.2012

Поиск по сайту
 
Обьявление
Обьявление
 
Авторизация
 
Лидерам Green World
 
Каталог
 
Счетчики

Яндекс.Метрика

 
Бизнес с Green World
 
Новинки продукции
Новинки
 
Подбор продукции

Название

Категория

 
Обучающие ролики
 
TOP-продаж
Капсулы «ГИНКГО БИЛОБА»
 
Группы

 

 

 

Наши телефоны 

+38(066)-59-29-596

+38(097)-29-39-185

+38(093)-89-99-618