Zašto su proizvodi koji služe kao dodaci u ishrani potrebnim svima pa i sportistima


Zovem se Spasović Radojica majstor realnog aikidoa 8 dan, nezavisni saradnik i korisnik proizvoda Međunarodne Kompanije Green World. Najbliži sam saradnik Ljube Vračarevića majstora realnog aikidoa 10 dan - SOKE.


Zašto su proizvodi koji služe kao dodaci u ishrani potrebnim svima pa i sportistima?


Oni vrše dopunu neophodnih minerala i vitamina našem organizmu, poboljšavaju opšte stanje organizma, pružaju snagu i energiju, jačaju duh i telo.


U paleti proizvoda naše Kompanije Green World ima paleta proizvoda koja je izuzetno potrebna za sportiste. Ja i moja porodica kao i najbliži prijatelji i sradnici u mnogim zemljama smo zadovoljni korisnici proizvoda Međinarodne Kompanije Green World.
Svakom sportisti je potrebna dopuna minerala i vitamina , kao i drugih hranjivih materija za održavanje snage i energije. Proizvodi su vrhunskog kvaliteta sa mnogobrojnim medaljama i priznanjima koje su osvojili, podržani najvišim svetskim standardima i sertifikatima, potpuno su prirodni i bezbedni za upotrebu.


Zahvaljujem se mojim sponzorima na podršci i pruženoj informaciji o Kompanij Green World , a svim mojim saradnicima širom sveta (Srbija, Rusija, Amerika, Ukrajna, Estonija, Kazahstan, Azerbejdžan, Francuska, Italija, Bugarska, Grčka, Mađarska, Turska, Makedonija, Crna Gora, Slovenija, BiH, Hrvatska...) i korisnicima želim uspeh i zadovoljstvo u radu.


Spasović Radojica

Размещено: 07.07.2011

Поиск по сайту
 
Обьявление
Обьявление
 
Авторизация
 
Лидерам Green World
 
Каталог
 
Счетчики

Яндекс.Метрика

 
Бизнес с Green World
 
Новинки продукции
Новинки
 
Подбор продукции

Название

Категория

 
Обучающие ролики
 
TOP-продаж
Капсулы «ХИТОЗАН»
 
Группы

 

 

 

Наши телефоны 

+38(066)-59-29-596

+38(097)-29-39-185

+38(093)-89-99-618